Palvelut

Palvelut


KASVOT

Peruskasvohoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan, naamion, silmänympärysvoiteen ja hoitovoiteen. Hoito kestää 1h.

Ihonpuhdistus sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Hoito kestää 1h.

Merenneidon kasvohoito (täydellinen kasvohoito) sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, hieronnan, seerumin, naamion ja hoitovoiteen.

Erikoiskasvohoitoihin kuuluu myös lisäksi käsihieronta, erilaiset seerumit ja erikoisnaamiot, sekä osaan hoitoihin myös mekaaninen ihonpuhdistus. Hoidot kestävät 45-75min.

Burst Of Radiance -  AHA kuorintahoito 45min
    puhdistava ja kirkastava hoito, se tasoittaa ja saa ihon nopeasti heleän kauniiksi.

Pure Glow -  kasvohoito 60min
    puhdistava ja talineritystä tasapainottava hoito rasvaiselle ja sekaiholle.

Marine Softness - 60min
    rauhoittava hoito herkälle ja punoittavalle iholle.

Destination Fjord - 60min
    raikastava ja kosteuttava hoito kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneelle iholle.

Quenching Sea Spray - 60min
    syväkosteuttava hoito, joka vahvistaa, pehmittää ja tuo uutta heleyttä kuivalle iholle. Iho tuntuu pehmeältä pitkään!

Youtful Look - 30min
    kauneuskäsittely silmänympärysiholle. Poistaa turvotusta ja saa silmät säteilemään. Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.

Youth Discovery - 60min
    silottava, kiinteyttävä ja ihoa heleyttävä hoito nuorelle aikuiselle iholle.

Absolute Youth - 75min
    ylellisyyttä ja tehokkuutta arvostavalle aikuiselle naiselle. Hoito kiinteyttää ja saa ihon näyttämään ryhdikkäämmältä, sileämmältä ja nuoremmalta. Todellinen kuningatarhoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle!

Timanttihionta
Timanttihionta on eri karkeuksisilla mikrohiontapäillä tehtävää mikrokuorintaa. Hoidon vaikutus perustuu iholle kohdistuvaan imuun ja kitkaan. Timanttihionta poistaa toksiineja imunestekierrosta, pienentää ihohuokosia ja edesauttaa tehoaineiden imeytymistä. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa, syväpuhdistaa, tasoittaa ihon epätasaisuuksia, juonteita ja arpia. Vähentää ihon talineritystä, laskee kasvojen ja silmänympärysalueen turvotusta. Parantaa ihon kimmoisuutta, lisää ihon elinvoimaisuutta. Kirkastaa ihoa ja parantaa ihon väriä. Vaalentaa pigmenttimuutoksia ja raskausarpia. Kuorii ja kosteuttaa. Virkistää ja heleyttää ihoa. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranee. 

Timanttihionta-kasvohoito 45min
    sis. alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin saadaan parempia tuloksia.

Täydellinen timanttihionta-kasvohoito 90min
  sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin saadaan parempia tuloksia.

Ultraääni-kasvohoito
Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Ultraääni on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhistaa ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Pehmentää, elastisoi, kirkastaa, puhdistaa ja vahvistaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa

Ultraääni-kasvohoito 45min
   sis. alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, tehoaineen imeytys ultraäänellä, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin saadaan parempia tuloksia.

Täydellinen ultraääni-kasvohoito 90min
   sis. alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoaineen imeytys ultraäänellä, hieronta, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide. Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin saadaan parempia tuloksia.


RIPSET/KULMAT

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua ja luonnollista lookia. Kulmien värjäykseen sisältyy muotoilu, jolla saat ryhdikkyyttä ilmeeseen ja kehykset kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Väri kestää yleensä 3-4vkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia. Väri haalistuu itsekseen pikkuhiljaa pois. 

Ripsien kestotaivutuksella saat omat ripsesi näyttämään pitkiltä, tuuheilta ja kauniilta. Käsittelyssä ripsesi taivutetaan tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Taivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan. Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Käsittelyssä ripsesi myös värjätään joko mustalla tai sinimustalla kestovärillä, toiveidesi mukaisesti. Taivutus voidaan uusia 8-12 viikon välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä.

Imperium Henna - Kulmien värjäys
Kulmien värjäys hennavärillä on hellävarainen iholle ja karvoille. Värjäyksessä ei käytetä kovia kemikaaleja kuten ammoniakkia, lyijyä ja peroksidia. Siinä ei käytetä myöskään hapetteita vaan värijauhe sekoitetaan veteen. Ei sisällä parabeenia, silikonia, sulfaatteja ja sitä ei ole testattu eläinkokeilla. Pohjana on aitoja hennakasvin lehtiä ja siihen on lisätty korkealaatuisia hiusvärejä. Jos olet herkistynyt hiusväreille, käsittely ei valitettavasti sovi sinulle. Hennaväri pysyy iholla n. 2vkoa ja karvassa jopa 8vkoa! Eli huomattavasti pidempään kuin tavallinen kestoväri. Värin pysyvyyteen vaikuttavat ihotyyppi ja hoitotavat. Hennavärjäyksellä saadaan täytettyä tyhjiä aukkoja kulmissa, muotoiltua kulmia haluttuun muotoon ja se peittää myös harmaat karvat täydellisesti! Henna Imperium -sarjassa on laaja värivalikoima, jolla saadaan jokaiselle luotua yksilöllisesti oikean väriset kulmat. 

Ripsienpidennykset K16 vanhemman luvalla


KÄDET

Käsihoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hieronta sekä lakkaus. Kynsilakan saat kotiin mukaan. 
Hemmottelukäsihoidossa edellisten lisäksi tehdään myös käsien kuorinta ja parafiinihoito, joka saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä pitkään.

Kestolakkauksessa hoidetaan kynsinauhat ja viilataan kynnet. Kestolakka levitetään kuin tavallinen kynsilakka, mutta se kovetetaan UV/LED -uunissa. Kestolakkaus pysyy hyvänä noin 2-4vkoa, jonka jälkeen lakka voidaan halutessasi poistaa hoitolassa ja tehdä uusi lakkaus. 

Kestolakkaus, oman kynnen geelaus ja rakennekynnet K16 vanhemman luvalla!


JALAT

Jalkahoidossa jalkasi kylvetetään, lyhennetään ja viilataan kynnet, kynsinauhat siistitään sekä mahdolliset kovettumat poistetaan ja jalat hierotaan hyvin hoidon päätteeksi. Hoito kestää tunnin. Valitessasi jalkahoidon lakkauksella, saat kynsilakan mukaasi.

Hemmottelujalkahoidossa edellisten lisäksi tehdään myös kuorinta sekä laitetaan naamio ja tehdään pitkä hieronta.

Merenkulkijan jalkahoidossa olet makuullasi (paitsi jalkojen kylvetyksen aikana) hoidon ajan. Jalkasi hoidetaan hemmotelujalkahoidon tavoin, hieronta jalkaterille ja säärille tehdään käsin sekä kuumilla kivillä. Naamion vaikutusaikana saat joko rentouttavaa pää- tai käsihierontaa. Hoidon aikana käytetään kuumia kiviä ja pyyhkeitä ympäri kehoasi rentoutuaksesi. 

Varpaan kynsille voidaan myös tehdä kestolakkaus ja se voidaan yhdistää jalkahoitoon. Kestolakkaus pysyy varpaan kynsissä hyvänä jopa 6 viikkoa, sillä varpaan kynnet kasvavat hitaammin kuin sormien kynnet. 

Merenneidon jalkahoito on sinulle, joka haluat jaloillesi vain parasta! Hoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan, naamion ja kestolakkauksen! Kesto 120min. 


SOKEROINTI

Makein tapa poistaa ihokarvat!
Sokerointi on menetelmä, jonka avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, myös herkimmiltä alueilta. Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja repäistään pois myötäkarvaan, toisin kuin vahauksessa. Tämän vuoksi sokerointi on miellyttävämmän tuntuista. Hoito sopii niin miehille kuin naisillekin. Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri ei tartu ihoon, vaan vain kuolleeseen ihosolukkoon. Sokeri saa karvan "pullahtamaan" ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointi sopii kaikille ihoalueille. 

Minkä pituisella karvalla kannattaa tulla?
   - Tarpeellinen karvanpituus on 5mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karvaa ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään nopeasti poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa "luonnontilassa". Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva.


Saat hoitolasta kotihoito-ohjeet. Hoitolassa on myös myynnissä sisäänkasvaneille karvoille tuotteita.
Tule kokeilemaan sokerointia, ja ihastu pehmeään ihoosi!

VARTALO

Hieronnat ovat palanneet palveluvalikoimaamme! Valikoimastamme löydät rentottavat kokovartalo- ja kuumakivihieronnan. Varsinkin koleiden ilmojen aikaan kuumakivihieronta on supersuosittu! Lämpöiset kivet liukuvat ihollasi tuoden lämmön rentouttavan tunteen. Tervetuloa rentoutumaan!

Selän ihonpuhdistus
Tämän hoidon ansioista pääset eroon selän epäpuhtauksista. Myös selkään voi tulla ei toivottu epäpuhtauksia. Hoidossa selän iho puhdistetaan, kuoritaan ja höyrytetään, jonka jälkeen iho on pehmennyt ja epäpuhtaudet on helpompi poistaa selästä. Puhdistuksen jälkeen selälle laitetaan epäpuhtauksia hillitsevä naamio ja voide. Hoito voidaan toteuttaa kerta- tai sarjahoitona! 


Tervetuloa hoitamaan ihoasi ja mieltäsi! 

Sähköinen ajanvaraus:
vello.fi/kauneushoitolamerituulia


Palvelun tuottaa Fokus
Kauneushoitola Merituulia Copyright(c)2020, All Rights Reserved